Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ;




ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ







Νομίζω ότι είναι εκ του περισού η εξεταστική επιτροπή της βουλής για την πτώχευση της Ελλάδος που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως να το κάνει όπως λέει η ΔΗΜΑΡ, και για κομματική εκμετάλλευση.Γιατί όχι; Όλα τα όπλα είναι παρόντα στις κομματικές μάχες, είτε εμείς συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.Τα κόμματα δεν κρατο...ύν αγιαστούρες δεν είναι συναθροίσεις αγγέλων, αλλά αποτελούνται από ανθρώπους και όχι "αγίους επισκόπους", κι εκπροσωπούν συμφέροντα , σκοπεύουν δε να κατακτήσουν την ποθητή εξουσία.



Πάντως και ποτέ να μη γίνει εξεταστική η οποία οξύνει τις κομματικές αντιπαραθέσεις, σήμερα που η χώρα έχει ανάγκη από ηρεμία και γαλήνη για να βρει το χαμένο δρόμο της, ο λαός έχει αποδώσει ήδη τις πολιτικές ευθύνες. Το ΠΑΣΟΚ καθεύει προς εξαφάνιση. Η Ν.Δ κυβερνά χάρις στο μπόνους των 50 εδρών και την στήριξη του λούζερ ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως της "υπεύθυνης Αριστεράς." Για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες τα κυβερνώντα κόμματα κατάφεραν να ψηφίσουν ομοθυμαδόν νόμο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ "περί ευθύνης υπουργών" που παραγράφει εντος πενταετίας τα ποινικά αδικήματα τους {διαφθορά, κλοπές δημοσίου, απάτες κλπ} "Ομορφος πολιτικός κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος."Ε? ΒΡΕ ? Βρεγμένη σανίδα που θέλουν ορισμένοι ?







Υ.Γ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ. Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ¨ "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου