Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η παράταξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ΠΑΝ.ΨΩΜΙΑΔΗ εξέλεξε τον νέο πολιτικό ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ως αντικαταστάτη του εκπεσόντος λόγω ποινικού αδικήματος πρώην πλέον περιφερειάρχη. Ο Τραγουδιστής και επιχειρηματίας Π. Ψωμιάδης δέσποζε στην πολιτική σκηνή της Θεσσαλονίκης σχεδόν τριάντα χρόνια.{βουλευτής, νομάρχης, περιφερειάρχης.}Ήταν λαϊκιστής στην νιοστή

«παρίστανε τον φίλο του λαού» εθνικιστής και ψευτόμαγκας. Όταν τον έβλεπα στην τηλεόραση ως μαϊντανό σε πάμπολλες εκπομπές σκεπτόμουν ότι προσβάλλει την Θεσσαλονίκη που απελευθέρωσε ο συντοπίτης μου Χανιώτης πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος το 1912, και που έχει αναδείξει μεγάλα πνευματικά αναστήματα. Σε μια εκλογική αναμέτρηση ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»είχε παρουσιάσει τον υποψήφιο τότε νομάρχη Χανίων ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗ ως «αντιψωμιάδη.»Έναν πολιτικό δηλαδή ιδιοφυή αποτελεσματικό και υψηλού πνευματικού επιπέδου.

Όμως ο άνθρωπος αυτός{ ΨΩΜΙΑΔΗΣ} όπως και πολλοί άλλοι που έριξαν την Ελλάδα στα βράχια αναδείχτηκαν με εκλογές από τον λαό.

Δημοκρατία έχουμε κυρίες και κύριοι μην έχετε παράπονα για τους εκπροσώπους σας που τα έκαναν όλα στάχτη και μπούλμπερη και σας βγάζουν και γλώσσα σαν τον αμετροεπή Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ με το γνωστό¨ «Μαζί τα φάγαμε.»

Η Γαλάτεια Καζαντζάκη είχε πει τη γνωστή ρήση για τους πολιτικούς¨ «Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω.»

Υ.Γ Υποψιάζομαι ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι γιος του παλιού βουλευτή της Ν.Δ Τζιτζικώστα. Όταν τα τζάκια κυριαρχούν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου