Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Αυτή η προσπάθεια να νομιμοποιηθεί ο σιωνισμός μέσω τής γενετικής θυμίζει τις πρακτικές εγχώριων ανθρωπολόγων ή άλλων ειδικών ή μή, που κάθε τρεις και λίγο ανακοινώνουν νέες δήθεν ανακαλύψεις ταυτοποίησης τού DNA των νεορωμιών με τους αρχαίους έλληνες. (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Το DNA των ελληναράδων).




Επισημαίνεται ακόμα, ότι μια από τις ιδεοληψίες, που ταλανίζουν τα μυαλά αρκετών σύγχρονων ρωμιών, είναι όχι μόνο η αρχαιότητα τής καταγωγής τους -τόσον αυτών όσο και των εβραίων-, αλλά και η πανάρχαια και διαχρονική πάλη ανάμεσα στον «καλό ελληνισμό» και τον «κακό σιωνισμό», ο οποίος ευθύνεται για όλα τα σημερινά χάλια τής Ρωμιοσύνης. (Οι εβραίοι έπεισαν π.χ. τους πέρσες να εκστρατεύσουν στην Ελλάδα, γιατί την επιβουλεύονταν, οι εβραίοι άνοιξαν την Κεκρόπορτα, ο εβραίος Κίσινγκερ έχει βάλει στόχο τη γλώσσα μας, για να μάς αποδυναμώσει κ.λπ. κ.λπ.). Πάντα πίσω από κάτι κακό, που συμβαίνει στη Ρωμιοσύνη, βρίσκεται ένας εβραίος σιωνιστής.



Αυτός είναι προφανώς ο λόγος, που το βιβλίο αυτό, που αμφισβητεί θεμελιώδεις εβραϊκούς μύθους και συνεπώς βάλλει κατά τού -κατά φαντασία- αντίπαλου δέους, έγινε ευμενέστατα αποδεκτό από ελληναράδες όλων των αποχρώσεων και το δελτίο τύπου τού εκδοτικού οίκου αντιγράφεται (με copy/paste) σωρηδόν από ελληναράδικες ιστοσελίδες, ενίοτε διανθισμένο με τα κατά περίπτωση πατριωτικά σχόλια.





«Έθνος είναι μια ομάδα ανθρώπων, που τους ενώνει

μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη σχετικά με τη γενεολογία τους

και μια κοινή απέχθεια για τους γείτονές τους»

Karl Deutsch, Εθνικότητα και οι εναλλακτικές της, 1969





Δυστυχώς, καταλήγει στο πρόλογο τού βιβλίου του ο Shlomo Sand, «ελάχιστοι από τους συναδέλφους μου -τους καθηγητές Ιστορίας στο Ισραήλ- θεωρούν καθήκον τους ν' αναλάβουν την τόσο επικίνδυνη παιδαγωγική αποστολή τού να ξεσκεπάσουν τα συμβατικά ψέματα τού παρελθόντος. Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω στο Ισραήλ χωρίς να γράψω τούτο το βιβλίο.



»Δέν πιστεύω, ότι τα βιβλία μπορούν ν' αλλάξουν τον κόσμο, αλλά, όταν ο κόσμος αρχισει ν' αλλάζει, αναζητά διαφορετικά βιβλία. Ίσως να είμαι αφελής, αλλά ελπίζω, ότι τούτο το βιβλίο θα είναι ένα από αυτά».




















Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας (προαιρετικό, δεν θα εμφανίζεται στην οθόνη).





Γράψτε το ψευδώνυμό σας (με το οποίο θα υπογράφονται τα σχόλιά σας. Θα εμφανίζεται στην οθόνη).





Γράψτε τον κωδικό σας.





Γράψτε το email σας.





Επιθυμώ να γίνω μέλος

μόνο για να γράφω σχόλια.

ώστε να λαμβάνω online ενημερώσεις για τις δημοσιεύσεις νέων άρθρων της «Ελεύθερης Έρευνας».

για τα παραπάνω.



Αποστολή







Προς: (ηλεκτρονική διεύθυνση)





Από: (ηλεκτρονική διεύθυνση)





Σημείωση: (προαιρετικό)



0 χαρακτήρες γράψατε και απομένουν 255.



Αποστολή

Αναζήτηση σε:

Επιλέξτε Ελλάδα Κόσμος Οικονομία Πολιτικά Πολιτισμός Αθλητικά Επιστήμη & Τεχνολογία Περιβάλλον Υγεία Βίντεο Αλήθειες & Ψέματα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου