Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012


                                              ΔΙΑΛΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ;
Προ ημερών ο Δήμος Χανίων έστελνε παλιές κλήσεις για να ξαναπληρωθούν -εάν είχε χαθεί η απόδειξη -μέχρι και 7 χρόνια πίσω.
Αυτές τις ημέρες στέλνει λογαριασμούς νερού { ΔΕΥΑΧ} με 10 μήνες καθυστέρηση, μαζί με τα καθυστερούμενα- χωρίς ευθύνη του δημότη. Ερωτούν οι αρμόδιοι εάν  με αυτό το σφίξιμο του κόσμου,  έχει να τα πληρώσει μαζεμένα;
Αν είχες  την ατυχία να διαμένεις σε πρώην περιαστικό δήμο, πρέπει μόνος να ψάχνεις στην  υπηρεσία υδρεύσεως γιατί, μετά που έγινε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ο νέος Δήμος Χανίων, ξεχνά να στέλνει του λογαριασμούς του νερού στους δημότες. Έχει να στείλει σχεδόν 1,5 με 2 χρόνια.
Φαίνεται ότι του πέφτει βαρύ του νέου Δήμου  «η συμπολιτεία των 7» και ταλαιπωρεί αφάνταστα τους δημότες. Να μην πούμε και για τα αυξημένα δημοτικά τέλη με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ., που όταν τα λαβαίνεις μαζί με τα άλλα «χαράτσια» σου έρχεται να χορέψεις τον χορό του Ζαλλόγγου.
Μπράβο στον δήμο Χανίων και στις υπηρεσίες του.
Γιατί δεν γίνεται μια έρευνα για την ποιότητα των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων ,που έχει πλέον πληθυσμό πλέον των 100.000 ανικανοποίητους δημότες;

                                 ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου