Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο "ΚΡΟΙΣΟΣ" ΚΑΙ "ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΧ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Λ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ 3.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.


ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ 1ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 600.0000 ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκριτης δημοσιογράφου ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ στο "ΒΗΜΑ" οι έρευνες των αρχών ανακάλυψαν καταθέσεις του Λ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ 1

ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε τράπεζες του εξωτερικού. Εντωμεταξύ κατά την έρευνα των αστυνομικών ευρέθησαν στην βίλα του στη Βάρη 600.0000 ευρώ και κοσμήματα αμυθήτου αξίας.

"Ορίστε που είναι τα λεφτά" όπως θα έλεγε και ο Γ.Α. Παπανδρέου.

Γιατί άραγε οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και τώρα θα μείνουν 3.000 εργαζόμενοι των επιχειρήσεων του στο δρόμο χωρίς να έχουν καμία ευθύνη; Είναι κράτος δικαίου το Ελληνικό η κράτος μπανανίας;

Τελικά θα αποδειχτεί ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά στο σκάνδαλο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ. Με την διαφορά ότι ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ είχε τσεκάρει τα λάθη του Κοσκωτά και ήταν πιο μεθοδικός.

Η αρχή του τέλους του έγινε με την αγορά της " PROTON BANK."

Mπήκε στο μάτι των ανταγωνιστών του ισχυρών του χρήματος τραπεζιτών και άρχισε ο κατήφορος.

Αν θυμόσαστε Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ είτε είχε εξαγοράσει, είτε είχε εκδόσει σειρά από εφημερίδες και περιοδικά και μπήκε στο μάτι των μεγαλοεκδοτών όπου και άρχισε ο δικός του κατήφορος.

Όταν τα βάζεις με τα θηρία πρέπει να είσαι δύο φορές θηρίο. Γιατί ο καπιταλισμός βασίζεται στην αρχή "ο θάνατος σου η ζωή μου." Να μη πατάς σε πήλινα πόδια. Όπως ο Κοσκωτάς και ο Λαυρεντιάδης.

Τελικά δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω τα λόγια του Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ¨ "Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου