Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012


ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Σήμερα Παρασκευή 28-12-2012 η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" γράφει στην πρώτη σελίδα ότι ένας πρώην πρωθυπουργός με τρις συγγενείς του βρίσκονται γραμμένοι στην λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ με τους καταθέτες στις ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ τράπεζες. Η εφημερίδα φωτογραφίζει τον πρώην πρωθυπουργό διότι γράφει ότι¨ "Δεν είναι ούτε ο Γ. Α. Παπανδρέου ότι ο Κ. Καραμανλής αλλά ένας άλλος επιζών πρωθυπουργός." Δηλαδή τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;Μόνο το όνομα του επιζώντος πρώην πρωθυπουργού δεν έγραψε η εφημερίδα σύμφωνα με πληροφορίες του συντάκτη της, που ακόμη δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί. Δηλαδή φωτογράφισε αλλά δεν έγραψε ότι ο μόνος επιζών πρώην πρωθυπουργός είναι ο αιωνόβιος Χανιώτης πολιτικός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ο επονομαζόμενος στο μακρινό παρελθόν από την εφημερίδα "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ" ως "καμπινεναδάρχης των Χανίων" διότι η βίλα του στο Ακρωτήρι έχει σύμφωνα με την εφημερίδα {7} καμπινέδες.
Θυμάμαι ότι στην δεκαετία του 1980 λέγανε για τον Κ. Μητσοτάκη οι πολιτικοί του αντίπαλοι ότι¨ "αυτός είναι ικανός να πουλήσει και την Ακρόπολη." Τι απέδειξε η πραγματικότητα;Ότι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης έβριθε σκανδάλων και διαφθοράς και απλώς ο Μητσοτάκης ήταν ο σάκος του μποξ για να καθαρίσουν οι αμόλυντοι και να παραμείνουν αμόλυντοι. Όχι βεβαίως ότι και "η αγία οικογένεια" υπήρξε ποτέ αγία και παρθένα.
Τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός πληρώνει το φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε την Ελλάδα. Βεβαίως ο λαός δεν είναι εντελώς αμέτοχος διότι τους ψήφιζε και τους νομιμοποιούσε, και μασούσε τα ψίχουλα που του πετούσε η πολιτικοοικονομική ελίτ.
Δείτε περισσότερα
  • Υ.Γ Manousos Daskalakis Δική μου η παρανόηση.Για πρώην πολιτικό έγραφαν "ΤΑ  ΝΕΑ" και αυτός είναι ο πρώην υπουργός οικονομικών ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου