Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012




ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ"

ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ "ΤΑΡΖΑΝ" και ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ έκδωσε το "Πρώτο Θέμα."Ξέρετε ποιος είναι ο ΘΕΜΟΣ? Προσφέρει "υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία " {δηλαδή εκπομπή επιεικώς για τα σκουπίδια} κάθε εβδομάδα από τον "ΑΝΤΕΝΑ".

Κάποια στιγμή όταν η εφημερίδα " ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"έπιασε μεγάλη κυκλοφορία στην αγορά,ο πονηρός ΘΕΜΟΣ πήγε να την φέρει στον Μάκη και να την πουλήσει ¨{όπως λέει ο Μάκης} πίσω από τη πλάτη του.Τότε ο ΘΕΜΟΣ κατηγορήθηκε από τον εισαγγελέα ότι έβγαλε 5 εκατ. ευρώ οδικώς στην ΕΛΒΕΤΙΑ.

Ποιος είναι ο Τριανταφυλόπουλος; Ένας πρώην σκιτσογράφος των "ΝΕΩΝ" που μετασχηματίστηκε σε δημοσιογράφο της ερευνητικής και καταγγελτικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας {τηλεδικαστής και τηλεεισαγγελέας με κρυφές κάμερες} όπου έγινε εκατομμυριούχος από τη τηλεόραση, και όπως κατήγγειλε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που πήδησε τη μάντρα του "ΑΛΤΕΡ" για να...συμετάσχει στην εκπομπή "Ζούγκλα". "Για να μην πάει στο στρατό ο ΜΑΚΗΣ πήρε απολυτήριο "τρελού...""

Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ αποχώρησε από το "Πρώτο Θέμα" παίρνοντας αέρα μπόλικο χρυσάφι διότι τυπογραφεία δεν είχαν δικά τους. Τη φήμη και τη κυκλοφορία της εφημερίδας πούλησαν στον όμιλο Γ.ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

Τώρα το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΤΩΝ ΘΕΜΟΥ -ΜΠΟΜΠΟΛΑ ασχολείται γράφοντας ολόκληρα σεντόνια για τον βουλευτή που πέταξε μια μπαρούφα, τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ή για τα αμφίβολα χωρίς αποδείξεις και χωρίς εισαγγελική έρευνα, 550 εκατομμύρια της ΜΑΡΚΑΡΕΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο εξωτερικό,προσφέροντας "άρτο και θεάματα" και αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από την δύσκολη και πικρή καθημερινότητα.

Αυτά τα θέματα όπως του αμετροεπή ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ που "γάμησε τη μισή Αθήνα" και τα δήθεν χρήματα της Μ.Π είναι πιασάρικα πουλάνε και γεμίζουν τα ταμεία των εκδοτών. "Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς τον έρποντα φασισμό."  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου